Milonga Carmencita    1. 7. 2016


Glasbo je tokrat izbirala Vivi La Falce, Buenos Aires, Argentina:

Tokrat je bila milonga izjemoma na petek  - Vivi smo na njeni turneji po Evropi lahko ujeli le na ta dan. Vsekakor smo si želeli vzdušje čimbolj v stilu Buenos Aires-a:
prostor, razporeditev, musicalizadorka itd.  Če gostiš pač eno najboljših DJ-k tradicionalnih milong, ravnaš temu primerno.

Za marsikoga je bilo vse skupaj presenečenje. Lepo presenečenje: želimo ustvariti milonge, ki so čimbolj v stilu milong iz Buenos Aires-a.
To imamo radi in za to se trudimo.
To je vse. ;)


Video napoved:

Video announcement (ENG):


Nekaj utrinkov z milonge:

oKlub poletju in času dopustov in še prvenstva v nogometu (ki je marsikoga zadržalo pred TV sprejemnikom), je obiskalo našo novo 'poletno' lokacijo ca. 50 tanguerjev. Poleg 'domačih' so nas  obiskali dolgoletni prijatelji iz Maribora, Novega mesta, Trsta, Vidma (Pradamano)...  Bilo je lepo in sproščeno.


Lepo smo bili presenečeni nad tem, kdo vse je prišel in tudi Vivi La Falce nam je to pohvalila, da je nivo plesalcev dober. Hvala vsem za obisk!


Zahvaljujoč večjemu pretoku zraka se je lažje plesalo in kljub dokaj vročim poletnim dnevom ni bilo prevroče. Ta lokacija je super!

:)

:))

:)))

Hvala Vivi za vzdušje Buenos Airesa, ki si ga nam pomagala pričarati. Upam, da se naslednje leto zopet srečamo.