Dogodki so navadno tu:Vilharjeva cesta 3, Ljubljana (google maps je pokazal približno, a je v tej stavbi, samo malo bolj desno je - vhod od znotraj).


Opis:
Če greš z avtom iz centra Ljubljane (Bavarski dvor) po Dunajski, proti recimo gospodarskem razstavišču, zaviješ prvo možno ulico desno. To je Vilharjeva cesta. Prva stavba na levi je zavarovalnica (mislim, da Zavarovalnica Maribor - po navadi je na njen neka reklama). Če zaviješ čisto takoj potem na levo (in pri tem, oops narediš prekršek) si že na lokaciji. Pravilno je, da greš malo naprej, obrneš in potem nazaj, skoraj do Dunajske in tik pred njo zaviješ desno.
Tam je rampa, ki mora biti dvignjena (bomo poskrbeli, da bo, sicer me kličeš: 041 684848 in me gnjaviš), greš noter, nato desno in skozi prehod do konca. Nekje parkiraš. Dvorana je od kluba
Moj Korak - skrajni desni vhod. Tu plešemo.

Če greš z busom, ta ustavi  pred gospodarskim razstaviščem. Na desno okrog stavbe zavarovalnice in po tem noter, kot z avtom.


Opomba:
Če si že kdaj bil na tej spletni strani, ti mogoče tvoj internet iskalnik (Internet explorer, Firefox ali Crome) pokaže staro lokacijo (osveži z F5). Vsekakor več nismo več na Zaloški cesti.

Če prideš iz recimo tržaške smeri (Trst, ITA), greš ven iz AC na odcepu Ljubljana-zahod, v semaforju desno in po Tržaški cesti (pet semaforjev spustiš, ne štejem prehodov za pešce) in zaviješ levo pri šestem semaforju na Bleiweisovo (Prešernova) cesto in pelješ po njej (dva semaforja spustiš), tretjji semafor pa spet levo. To je Dunajska cesta. Pelješ pod mostom (nad njem je železniška proga) in takoj zaviješ desno.  To je Vilharjeva cesta.  Si že tu! :)


Iz Vilharjeve zaviješ noter (pravilno je, da greš malo naprej in obrneš, sicer si naredil prekršek). V vsakem primeru ne povoziš nobene 'cica-mace' (na 'google street' sliki so in jih ne povoziš ne glede na to ali mogoče plešejo salso ali kaj drugega). Zaviješ noter, še malo naprej in desno skozi prehod. Poiščeš parking.

Parkiraš kjer ti paše. Plešemo v skrajnem Desnem vogalu:


Dvorana ima prijetno energijo. Je soseda dvema dvoranama, kjer mladi plešejo swing. Pod je parket. Za milonge vanjo postavimo stole in jo primerno okrasimo. Tako, kot mora biti. :)

Dvorana je profesionalno opremljena (plesni pod, ozvočenje, ogledala, dobro prezračena) za tečaje plesa in plesne dogodke (zvečer temu primerno okrašena in opremljena s stoli, itd.) :

 


 
 

 

 
Hodnik in garderoba (naprej prideš v WC). V dvorano pa samo s plesnimi čevlji, prosim !


Po hodniku prideš tudi v prostor za druženje (imajo pivo, čaj, prijazni mladi ljudje, ki plešejo swing).